Afspraken en Weetjes

* Betalingsmogelijkheden: Graag ontvang ik mijn vergoeding cash bij afhaling of levering. Als je geen centjes bij de hand hebt, kan er ook betaald worden via de bancontact app op je smartphone.

* Gezien ik werk met verse maaltijden, wil ik me naar verpakking toe ook onderscheiden van de meeste ‘fast food’ oplossingen. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om herbruikbare schalen, schotels en potjes te gebruiken. Hiervoor zal er bij de eerste bestelling een waarborg gevraagd worden van 15 euro. Wens je geen gebruik meer te maken van mijn diensten, dan bezorg ik u deze terug bij inlevering van de schalen.

* Potjes en schalen heb ik hier voldoende, maar ook niet in overvloed. Als je na de eerste bestelling ook nog een volgende wenst in de nabije toekomst, zie ik er dus absoluut geen probleem in dat deze ingeruild worden bij de volgende afhaling of levering. Mocht je een tijdje geen gebruik meer maken van mijn diensten, is het altijd fijn dat je deze even binnenbrengt tijdens een passage.

* Mijn potjes zijn allemaal magnetron en ovenbestendig. Afhalen, opwarmen en eten dus zonder je keuken overhoop te halen!

* Hygiëne is iets waar ik veel belang aan hecht. Graag wil ik dan ook vragen de gebruikte potjes netjes terug te brengen. Als dit toch niet het geval is, zal 5 euro van de waarborg gehouden worden per potje.

* Een open communicatie is een gegeven dat veel misverstanden uit de weg ruimt. Zijn er dus opmerkingen, vragen of tips, ben ik steeds bereid om te luisteren!