Weekmenu

17/01/22
Slasoep

    • 5,00
      normale portie

Maandag 17 januari - Soep - Per liter

17/01/22
Witloof met spekjes op overgrootmoederswijze

    • 4,50
      kinderportie
    • 9,00
      normale portie

Maandag 17 januari - Hoofdschotel Keuze A

17/01/22
Chili con carne met rijst

    • 4,75
      kinderportie
    • 9,50
      normale portie

Maandag 17 januari - Hoofdschotel Keuze B

17/01/22
Appel crumble

    • 3,00
      normale portie

Maandag 17 januari - Dessert

17/01/22
3 Gangen Menu Maandag (A)

    • 10,00
      3 gangenmenu

Slasoep / Witloof met spekjes op overgrootmoederswijze/ Appel crumble

Soep +/- 300ml, Hoofdgerecht +/- 400g, Dessert +/- 85g

17/01/22
3 Gangen Menu Maandag (B)

    • 10,00
      3 gangenmenu

Slasoep / Chili con carne met rijst / Appel crumble

Soep +/- 300ml, Hoofdgerecht +/- 400g, Dessert +/- 85g

18/01/22
Wortelsoep

    • 4,50
      normale portie

Dinsdag 18 januari - Soep - Per liter

18/01/22
Knolselderpuree met hamburger

    • 4,75
      kinderportie
    • 9,50
      normale portie

Dinsdag 18 januari - Hoofdschotel Keuze A

18/01/22
Kipstoofpotje

    • 4,75
      kinderportie
    • 9,50
      normale portie

Dinsdag 18 januari - Hoofdschotel Keuze B

18/01/22
Broodpudding

    • 3,50
      normale portie

Dinsdag 18 januari - Dessert

18/01/22
3 Gangen Menu Dinsdag (A)

    • 10,00
      3 gangenmenu

Wortelsoep /Knolselderpuree met hamburger/ Broodpudding

Soep +/- 300ml, Hoofdgerecht +/- 400g, Dessert +/- 85g

18/01/22
3 Gangen Menu Dinsdag (B)

    • 10,00
      3 gangenmenu

Wortelsoep /Kipstoofpotje/ Broodpudding

Soep +/- 300ml, Hoofdgerecht +/- 400g, Dessert +/- 85g

19/01/22
Tomaten-juliennesoep

    • 4,50
      normale portie

Woensdag 19 januari - Soep - Per liter

19/01/22
Lasagne van zalm en spinazie

    • 4,75
      kinderportie
    • 9,50
      normale portie

Woensdag 19 januari - Hoofdschotel Keuze A

19/01/22
Witte kool met worst

    • 4,75
      kinderportie
    • 9,50
      normale portie

Woensdag 19 januari - Hoofdschotel Keuze B

19/01/22
Panna cotta met framboos

    • 3,50
      normale portie

Woensdag 19 januari - Dessert

19/01/22
3 Gangen Menu Woensdag (A)

    • 10,00
      3 gangenmenu

Tomaten-juliennesoep / Lasagne van zalm en spinazie/ Panna cotta met framboos

Soep +/- 300ml, Hoofdgerecht +/- 400g, Dessert +/- 85g

19/01/22
3 Gangen Menu Woensdag (B)

    • 10,00
      3 gangenmenu

Tomaten-juliennesoep / Witte kool met worst / Panna cotta met framboos

Soep +/- 300ml, Hoofdgerecht +/- 400g, Dessert +/- 85g

20/01/22
Paprikasoep

    • 5,00
      normale portie

Donderdag 20 januari - Soep - Per liter

20/01/22
Ovenschotel met ballekes

    • 4,50
      kinderportie
    • 9,00
      normale portie

Donderdag 20 januari - Hoofdschotel Keuze A

20/01/22
Lasagne

    • 4,75
      kinderportie
    • 9,50
      normale portie

Donderdag 20 januari - Hoofdschotel Keuze B

20/01/22
Romige chocomousse met oreo

    • 3,00
      normale portie

Donderdag 20 januari - Dessert

20/01/22
3 Gangen Menu Donderdag (A)

    • 10,00
      3 gangenmenu

Paprikasoep / Ovenschotel met ballekes/ Romige chocomousse met oreo

Soep +/- 300ml, Hoofdgerecht +/- 400g, Dessert +/- 85g

20/01/22
3 Gangen Menu Donderdag (B)

    • 10,00
      3 gangenmenu

Paprikasoep / Lasagne / Romige chocomousse met oreo

Soep +/- 300ml, Hoofdgerecht +/- 400g, Dessert +/- 85g

21/01/22
Erwtensoep

    • 5,00
      normale portie

Vrijdag 21 januari - Soep - Per liter

21/01/22
Spruitjespuree met loze vink

    • 4,75
      kinderportie
    • 9,50
      normale portie

Vrijdag 21 januari - Hoofdschotel Keuze A

21/01/22
Stoofvlees met krieltjes en witloofslaatje

    • 4,75
      kinderportie
    • 9,50
      normale portie

Vrijdag 21 januari - Hoofdschotel Keuze B

21/01/22
Tiramisu met kriekjes

    • 3,00
      normale portie

Vrijdag 21 januari - Dessert

21/01/22
3 Gangen Menu Vrijdag (A)

    • 10,00
      3 gangenmenu

Erwtensoep / Spruitjespuree met loze vink / Tiramisu met kriekjes

Soep +/- 300ml, Hoofdgerecht +/- 400g, Dessert +/- 85g

21/01/22
3 Gangen Menu Vrijdag (B)

    • 10,00
      3 gangenmenu

Erwtensoep / Stoofvlees met krieltjes en witloofslaatje / Tiramisu met kriekjes

Soep +/- 300ml, Hoofdgerecht +/- 400g, Dessert +/- 85g

Weekmenu – 't Kasserolleke

Categorie: Weekmenu